Morgen Ritual #1

Jeg har flere ritualer jeg forsøger at nå gennem om morgenen,- nogle gange kan det være svært med børn, madpakker, penalhuse og skoletasker, men jeg har fundet ud af at når jeg sidder i min bil indfinder der sig RO.- Og her er der tid til Morgen Ritual #1.

Jeg bruger køreturen på at være taknemmelig, jeg remser op hvad jeg er taknemmelig for (mine børn, mit arbejde, mine øjne, min fingerring, at jeg har mad i køleskabet, min bil, mine søskende, min frihed, osv.), når jeg skal aflevere min datter i vuggestue, spørger jeg hende om vi skal tage den med englene, siger hun ja, remser vi vores taknemmelighed op som et digt (iøvrigt inspireret af Sofie Rose, en virkelig sød dame der gør meget i engle – du kan Google hende hvis du vil vide mere) i stil med:

Kære Engle og Alle Højtvibrerende intelligenser i Universet – Vi takker for….rems alt det op du er taknemmelig for…- Vi takker for at I hjælper os og guider os så dagen idag bliver mere fantastisk end vi har kunnet forestille os. Og sådan er det. Tak tak tak.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *