Hvordan vælger du det rette sæt orakelkort?

Orakelkort er en genial måde at komme til bevidsthed om nogle ubevidste sager (og det er jo i udviklingsøjemed rigtig godt). Jeg bruger mine kort jævnlig, nogle gange flere om dagen, – til andre tider en enkelt gang i ugen eller mindre.

Jeg kan f.eks. spørge dem om hvad jeg skal fokusere på i den kommende weekend, hvordan jeg skal tackle en bestemt situation, hvad jeg skal vide i forhold til min udvikling pt. eller hvilken sjæl/gud/engel jeg skal påkalde for ar få hjælp til, en specifik problemstilling.

Orakelkort fået i mange udgaver,- fra klassiske tarotkort, til Bekræftelseskort og Englekort. Der er lavet kortsæt der kan fortælle dig om tidligere liv, kortsæt der forbinder dig direkte til en specifik ærkeengel, kortsæt der er gode til lige her og nu dilemmaer, osv. osv.

Det er meget forskelligt hvilke kortsæt man kan li’ at bruge, det der går igen og igen når eksperterne fortæller er at man skal vælge et sæt der “taler til en”. Hmmm… Så er spørgsmålet hvad man gør hvis der ikke er noget der taler til en, eller hvis man bliver slået helt omkuld af alle mulighederne.

Da jeg udvalgte mine første kortsæt læste jeg anmeldelser, googlede de engelske titler og læst hvad andre synes om dem. Jeg har fundet billeder af dem, og valgt dem, jeg fandt både æstetisk smukke eller interessante – og som der var gode anmeldelser på.

Så mit forslag er at du hvis du får lyst til at købe et sæt, så lad google være din ven. Og et lille tip er at du gør op med dig selv om det er vigtigt at de er på dansk,- kan du leve med at de er med engelsk tekst + guidebog får du dem nærmest smidt i nakken på www.bookdepository.com (nej dether er ikke en reklame – det er bare billigst).

En anden måde at få større indsigt i de forskellige typer orakelkort, at at skrive dig op til mit nyhedsbrev. Så vil der en gang i ugen lande en anmeldelse af et sæt orakelkort i din indbakke. Jeg vil her skrive lidt om kortene,  og hvad jeg bruger dem til samt fordele/ulemper ved det konkrete sæt.

HUSK det vigtige er hvilket sæt du føler,- måske kan du mærke en særlig varme hvis du rører et kortsæt,- eller du vender hele tiden tilbage til det i din google søgning…

Er du ligesom mig ret kreativt anlagt, så kan du også lave dit helt eget sæt orakelkort. Jeg har lavet et sæt,- oprindeligt ikke lavet som et sæt men lavet enkeltvis for at afprøve en masse teknikker, men de er nu samlet i et rodet og skønt sæt. Det var virkelig sjovt at lave, og hvert kort føles værdifuldt for mig.

Mere om deher DIY kort en anden dag ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *