Anmeldelse: Lysets Vogtere (Kyle Gray)

Mit første sæt englekort var Kyle Gray Lysets Vogtere.

Kyle Gray har i dette sæt samlet en flok guder og gudinder, på tværs af alle mulige religioner – fra oldgamle egyptiske guder og boddhisatvaer til new-age personligheder. Her er fremtrukket et bredt, og skænt, udsnit af de forskellige trosretninger.

Kortenes kvalitet er typisk Hay House; tykt karton, en flot størrelse, guld på kanterne og en lækker blank finish. Alle kortene komme i en papæske der ligesom kortene er vellavet, solid og smuk. I æsken er der en guidebog. Guidebogen fortæller noget om kortene, hvordan man kan bruge dem samt kommer med en tolkning af hvert enkelt kort.

Det er et utrolig enkelt kortsæt at bruge, budskaberne er dog ret generelle,- det er ikke dette kortsæt jeg ville bruge hvis jeg ønskede svar på konkrete spørgsmål i forhold til en given situation. For mig har de derimod fungeret godt som generelt pejlemærke på hvad jeg skal være opmærksom på generelt i mit liv,- og i forhold til hvilken “Lysets Vogter” (kunne også kaldes gud eller sprituel guide) der ville være relevant at arbejde med, eller påkalde, i øjeblikket for at have den bedst mulige støtte med mig (nu tænker du muligvis på hvordan jeg vil arbejde med en given gud eller guide, hvordan jeg påkalder dem – og det skal jeg nok komme til, men det bliver i et andet indlæg end dette).

Måske er det fordi det var mit første sæt orakelkort at jeg er ret vild med Kyle Grays Lysets Vogtere. Jeg synes kortene er smukke og meget anvendelige, og ja, det føles bare somom de har utrolog god energi med sig. Jeg har også Kyle Grays kortsæt der hedder Angels, og med dem har jeg det helt modsat,- men det må du også få mere om en anden dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *