Hverdagsmagi

Hverdagsmagi er de små ting der kan gøre hverdagen lidt bedre og sjovere. Små ritualer, enkle måder at ændre tanker og fastgroede handlingsmønstre.

Ordet magi lyder måske som noget mørkt, dystert og i bedste fald Harry Potter agtigt (alle de ting mener jeg også det kan være), men her på bloggen handler det om den fine, lette, hverdagsmagi.

Jeg vil præsentere dig for teknikker, erfaringer og øvelser der kan hjælpe dig med at stå stærkere i at være dig, finde ind til noget ro,- og arbejde med lavpraktiske teknikker som kan passe ind i dit liv uanset om du lever som eneboer i en bjælkehytte ude i skoven, som børnehavepædagog i provinsen eller akademiker i storbyen.

Hverdagsmagi er lys, den handler om dig,- her på siden vil du finde ting der kan hjælpe DIG. Er du f.eks. I en relation der gør ondt, er du blevet behandlet uretfærdigt eller andet der kunne gøre at du har en vrede rettet mod et andet mennenske… Så er det ikke her du finder råd om hævn og woodoodukker,- det du finder her er måder at ændre din opfattelse af tingene, så magien er at ændre du dig, vil relationen ændre sig, og vupti… pludselig er woodoodukken måske slet ikke ønskværdig.